Activiteiten voor

kinderen

Stichting Gamen Voor Kinderen organiseert verschillende activiteiten voor kinderen. De activiteiten worden gepresenteerd op onze website en social media kanalen en daar zullen ook de aankondigingen worden gedaan voor nieuwe activiteiten. Je kunt je per activiteit aanmelden. Gedurende het jaar worden verschillende activiteiten georganiseerd.


Hou onze socials in de gaten als je niks wilt missen en abonneer op onze nieuwsbrief!


Naast het organiseren van activiteiten worden ook give aways gedaan.


>> Je kunt gratis abonneren op het Youtube-kanaal van onze oprichter en de video's van alle activiteiten bekijken. Onderstaand weergegeven activiteiten zijn maar een greep uit de complete lijst.

Klik hier om gratis te abonneren en alle video's te bekijken!


GROOTSTE TREFBALWEDSTRIJD


De grootste trefbalwedstrijd ooit met kinderen. Samen met Boer Ayoub worden er te gekke prijzen uitgegeven en een fantastische dag voor de kids.

NEW YEARS PARTY

 

Het nieuwe jaar (2023) zijn wij knallend gestart met een feestje voor maximaal 150 kids. Compleet verzorgd door Stichting Gamen Voor Kinderen. De bekende Tiktokker met DJ skills Joyliana was ook aanwezig. Bekijk nu de video!

KERSTDINER

 

In december 2022 hebben wij een kerstdiner georganiseerd voor acht gezinnen die om wat voor reden dan ook te maken hebben met een moeilijke situatie. Alle acht gezinnen kregen als verrassing een gameconsole. Check de video voor de mooie reacties. Restaurant Hong Thai in Zeist heeft hun restaurant hiervoor beschikbaar gesteld en eten en drinken voor alle gasten verzorgd. Dennis Kroon heeft tijdens deze dag mooie nummers gezongen. KIDS FC GAMEN VOOR KINDEREN (voetbal)

 

Op 26 oktober 2022 brachten wij gamen en voetbal samen! Toen stonden de kids van Stichting Gamen Voor Kinderen namelijk tegenover het team van Creators FC Juniors. Benieuwd naar de spelers en de wedstrijd? Check de video op Youtube.GIVE AWAYS


Er worden giveaways gedaan aan kinderen die in moeilijke situatie leven. Dit zijn kinderen die thuis of in een pleeggezin wonen en aan kinderen die in een instelling verblijven. Door de activiteiten die de stichting organiseert komen wij in contact met kinderen van onze doelgroep of via het aanvraagformulier. Het komt ook voor dat de stichting een aanbeveling ontvangt over een kind of een instelling die hiervoor in aanmerking komt. Instellingen kunnen internaten, buurthuizen of leefgroepen zijn.

 

De giveaway wordt altijd persoonlijk overhandigd aan de kinderen. Een give away is afhankelijk van de woonomgeving en situatie van het kind, leeftijd en eventuele broertjes/zusjes.

 

Op de website en social media kanalen staan video’s en foto's van giveaways.

WEDSTRIJD GIVE-AWAYS DOEN

 

Cha Chi Versaci heeft Alessio de Martino uitgedaagd om consoles weg te geven. Bekijk de video om te zien wie er heeft gewonnen en naar wie de consoles zijn gegaan.


KINDERKAMP

 

In augustus 2022 heeft de stichting voor kinderen uit onze doelgroep een kamp georganiseerd. Alles werd verzorgd door Stichting Gamen Voor Kinderen. De kinderen zijn drie dagen naar het kamp geweest en er werden verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Een tijd van plezier maken. samenzijn, gezelligheid, vriendschappen sluiten, even ontsnappen aan de situatie thuis en positieve herinneringen maken.


Bekijk de video op de Instagrampagina van Cha Chi Versaci van 26 augustus 2022.

GAMEBEURS

 

Wij zijn naar Gameforce Utrecht geweest en hebben allerlei nieuwe games gespeeld. Check de video!LIVESTREAMS

 

Er wordt ook live gestreamd op social media. In mei 2021 heeft de voorzitter van de stichting een social mediapagina aangemaakt met enkel het doel van Stichting Gamen Voor Kinderen voor ogen. Alle donaties van geld, gameconsoles, headsets en controllers zijn weggegeven aan kinderen die om wat voor reden dan ook in een moeilijke situatie opgroeien. Vanwege de aanzienlijke groei in korte tijd en de urgentie die de voorzitter bij kinderen ziet, is besloten om dit doel in mei 2022 vast te leggen en een stichting te starten.

 

Stichting Gamen voor Kinderen is transparant en hierdoor kan het bereik en donaties worden vergroot waardoor steeds meer kinderen geholpen kunnen worden.

TOERNOOIEN

 

In december 2021 is een toernooi georganiseerd voor kinderen. De winnaar van het gametoernooi won een prijs dat te maken heeft met gamen. Via social media werd het toernooi gepromoot. Ieder kind mocht zich opgeven. Het valt op dat de activiteiten voornamelijk kinderen van onze doelgroep aanspreekt en dat zij bij ons terechtkomen. Na inschrijving werden teams samengesteld. Kinderen leren andere kinderen kennen, trainen van tevoren samen, bedenken strategieën, leren samenwerken en hebben iets leuks om naar uit te kijken. Uiteindelijk hebben alle deelnemers een prijs ontvangen.

 

Er zullen vaker toernooien worden georganiseerd voor kinderen.

PRIVATE LOBBIES


Ieder weekend worden private lobbies georganiseerd. Dit is een besloten lobby in een online spel en speel je als team tegen elkaar. Dit wordt georganiseerd via de livestream. De stream is toegankelijk voor iedereen. Het komt regelmatig voor dat een kind de stream op zijn social mediapagina voorbij ziet komen, een gesprek start in de chat en vervolgens ieder weekend meespeelt. Kinderen hebben zo ieder weekend een activiteit waar zij aan mee kunnen doen en naar uit kunnen kijken. Het belangrijkste is dat kinderen vriendschappen opbouwen en kunnen praten. Meerdere kinderen hebben ook een vertrouwensband opgebouwd met de voorzitter van de stichting. Het biedt hun een uitweg in de moeilijke situatie waar zij dagelijks mee te maken hebben.