Kinderkamp 2024

Deze zomer gaan wij weer op kamp! Dit jaar gaan wij naar een vakantiepark van Roompot in Drenthe van 9 t/m 12 augustus. 

 

Het kinderkamp is alleen bedoeld voor kinderen. Wilt jouw zoon of dochter mee op kamp en is jouw kind tussen de 7 en 17 jaar oud? Vul dan onderstaand inschrijfformulier in. Je ontvangt binnen één week van ons na aanmelding een automatische bevestiging van ontvangst. Jouw aanmelding wordt daarna in behandeling genomen. Je zult zo spoedig mogelijk van ons een bericht ontvangen over de aanmelding of inschrijving akkoord is.  Een videocall is een verplicht onderdeel van deze procedure. Het kinderkamp is gratis voor alle kids!


Meld je tijdig aan, want voor je het weet is het vol.

Inschrijfformulier

Het kinderkamp is van vrijdag 9 augustus - maandag 12 augustus 2024. De exacte aankomsttijd en vertrektijd krijg je nog van ons. Je dient er rekening mee te houden dat aankomst vanaf vrijdag 9 augustus 16:30 uur is en vertrek op maandag 12 augustus voor 09:30 uur.


Als je het formulier ingevuld hebt, kun je het verzenden met de knop INSCHRIJVEN. Je krijgt uiterlijk binnen één week een bevestiging per mail waarna wij jouw inschrijving in behandeling zullen nemen. Als je binnen één week van ons geen bevestiging hebt ontvangen dat wij jouw aanvraag goed hebben ontvangen, stuur ons dan een mailtje. Wellicht is er dan iets niet goed gegaan met verzenden van het inschrijfformulier.

Ja
 
 
 
 
 
Jongen
Meisje
 
 
 
 
Ja, ik breng en haal mijn kind zelf op
Ja, ik regel vervoer via iemand anders
Nee, ik kan geen vervoer regelen. Als u geen vervoer kan regelen, dan kunt u uw kind niet aanmelden
 
Mijn kind wilt blijven slapen het hele weekend (vrijdag tot maandag)
Mijn kind komt alleen als daggast op zaterdag 10 augustus 2024
Mijn kind komt alleen als daggast op zondag 11 augustus 2024
Mijn kind komt als daggast op zaterdag 10 augustus en zondag 11 augustus 2024
 
 
 
 
 
 
 
Ja
 
 

* Lees hier de algemene voorwaarden voor belangrijke informatie over onder andere beeldmateriaal, deelname en veiligheid.

Voor vragen kun je ons een mail sturen: