Collecteren


Help mee en kom in actie!

Jij kunt nu ook met ons in actie komen. Je kunt collecteren voor Stichting Gamen Voor Kinderen.

Wil je graag helpen? Je kunt een donatiebus aanvragen of een online collectebus aanmaken. Iedere donatie is waardevol voor ons.

In Nederland zijn er duizenden kinderen die opgroeien in een moeilijke situatie. Dit zijn kinderen die thuis wonen, maar soms is de situatie zo dat ze niet meer thuis kunnen wonen. Wij zijn er ook voor die kinderen. Wij gunnen ieder kind een onbezorgde jeugd en bieden kinderen een uitweg in het gamen en organiseren ook activiteiten. Gamen is zo veel meer dan alleen een spelletje spelen. Gamen geeft kinderen motivatie, afleiding, het houdt hen van de straat, geeft hun een uitlaatklep, bouwt vriendschappen op, leert samenwerken, leert omgaan met mislukken, maar ook met succes.


De stichting heeft al meerdere kinderen geholpen en spreekt uit ervaring als zij aangeeft dat zij meerdere malen heeft voorkomen dat kinderen hun uitlaatklep op straat, in verdovende middelen of zelfbeschadiging wilden zoeken. Kinderen geven aan dat zij nu vrienden hebben waar zij mee kunnen spelen en praten. Kinderen voelen zich begrepen en worden geïnspireerd om een betere toekomst op te bouwen dan waar zij vandaan komen.


Jij kan eraan bijdragen dat deze kinderen weer onbezorgd kind kunnen zijn!

Donatiebus aanvragen


Je kunt bij ons een donatiebus aanvragen. Deze kun je bijvoorbeeld neerzetten in een bedrijf om donaties voor ons binnen te halen. Vraag wel toestemming aan de eigenaar waar je wilt collecteren. De donatiebus mag je niet gebruiken in openbare ruimten zoals huis aan huis collecte of een winkelcentrum.

Wil je een donatiebus aanvragen of meer informatie?

Stuur ons een mailtje.


Klik hier

Start eigen actiepagina


Collecteren kan ook digitaal! Je maakt in een paar minuten een collectebus aan en deel deze eenvoudig via social media, whatsapp of mail en nodig je vrienden, familie, collega's en/of klasgenoten uit om te doneren. Lees verder en maak een actiepagina aan via onderstaande link.


Lees meer