Start een actie


Help mee en kom in actie!

Jij kunt nu ook met ons in actie komen. Wil je graag helpen? Kijk hieronder naar enkele voorbeelden. Heb je een andere actie in gedachten om geld in te zamelen, laat het ons weten en wij denken met jou mee! Iedere donatie is waardevol voor ons.

Donatiebus aanvragen


Je kunt bij ons een donatiebus aanvragen. Deze kun je bijvoorbeeld neerzetten in een bedrijf om donaties voor ons binnen te halen. Vraag wel toestemming aan de eigenaar waar je wilt collecteren. De donatiebus mag je niet gebruiken in openbare ruimten zoals huis aan huis collecte of een winkelcentrum.

Wil je een donatiebus aanvragen of meer informatie?

Stuur ons een mailtje.


Klik hier

Start eigen actiepagina


Collecteren kan ook digitaal! Je maakt in een paar minuten een collectebus aan en deel deze eenvoudig via social media, whatsapp of mail en nodig je vrienden, familie, collega's en/of klasgenoten uit om te doneren. Lees verder en maak een actiepagina aan via onderstaande link.


Lees meer

Organiseer een sponsorloop


Een sponsorloop is een laagdrempelige én sportieve manier om donaties te verzamelen. Je kunt dit op school organiseren. Wil je dit organiseren of meer informatie? Stuur ons een mailtje.


Klik hier