Aanvraagformulier/

Schrijf jouw kind in

Wij zijn er voor kinderen (tot 18 jaar) die opgroeien in een moeilijke situatie. Ben jij of ken jij iemand die van Stichting Gamen voor Kinderen gebruik wil maken? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Wij streven ernaar om binnen vier weken contact met jou op te nemen.


** LET OP **

  • Aanvragen kunnen alleen worden ingediend door een ouder/verzorger. Wil je de aanvraag voor een ander indienen? Bespreek de aanvraag en vul deze eventueel samen in.
    * Uitzondering: doe je een aanvraag voor een instelling? Stuur je aanvraag via ons online contactformulier. Wij proberen samen met jou te kijken wat wij voor jou/jullie kunnen betekenen.
  • Een videocall is een verplicht onderdeel van onze aanvraagprocedure.
  • Een aanvraag specifiek voor een gameconsole, zoals een Playstation 5 of gaming PC zullen niet in behandeling worden genomen. Er kan niet gekozen worden voor het soort gameconsole. Dit wordt na goedkeuring van de aanvraag beoordeeld door ons bestuur en is afhankelijk van meerdere factoren. 


AANVRAAGFORMULIER

Man
Vrouw
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, ik ben akkoord
 
Ja, ik ben akkoord
 
Ja, ik ben akkoord
Nee, ik ben niet akkoord. Als u niet akkoord bent, dan graag de reden opgeven onder kopje 'Aanvullende informatie'
 
Ja, ik ben mij hiervan bewust en akkoord
 
Ja
Nee
 
 

Privacygegevens

Stichting Gamen Voor Kinderen gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om de aanvraag in behandeling te nemen, je te informeren over onze activiteiten of om jouw steun te vragen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.