Zakelijk steunen

Steun een goed doel met jouw bedrijf

Doneer eenmalig met jouw bedrijfVoor een eenmalige donatie klik hier.

Periodieke schenking afspreken met jouw bedrijfVoor meer informatie klik hier.

Wanneer zijn giften aftrekbaar?Betaal jij met je bedrijf vennootschapsbelasting?

Dan is doneren aan Stichting Gamen Voor Kinderen fiscaal aantrekkelijk, want giften aan een ANBI mag je van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van €100.000.


Zie voor meer informatie de website van de Belastingdienst: Aftrekbare giften (belastingdienst.nl).

 

Heb jij een eenmanszaak of vof?

Giften aan een ANBI mag je aftrekken in jouw aangifte inkomstenbelasting. Periodieke giften mag je helemaal aftrekken, gewone giften niet. Een gewone gift is een gift die je eenmalig doet (of jaarlijks, maar niet in een overeenkomst hebt vastgelegd). In hoeverre gewone giften aftrekbaar zijn, hangt dan af van het verzamelinkomen, de drempel die op basis daarvan wordt berekend en de maximering die voor jou geldt. Het inkomen van je fiscaal partner bepaalt mede de giftenaftrek.


Zie voor meer informatie de website van de Belastingdienst: Zijn giften aan goede doelen aftrekbaar? (belastingdienst.nl).

Wil je ons op andere wijze helpen?Wil je bijvoorbeeld een activiteit sponsoren, spullen doneren of een donatiebus aanvragen die je in je bedrijf kan neerzetten? Neem contact met ons op per mail: info@gamenvoorkinderen.nl